Съвети от приятелка

 Абитуриентският бал е събитие, което се случва само веднъж в живота. Ето защо, всеки от нас трябва да си изкара невероятно хубаво, за да му останат незабравимите спомени. Понякога обстоятелствата се стичат така, че през тази нощ възникват "непредвидени ситуации", които могат да бъдат избегнати. Ето три основни съвета, които могат да ви помогнат да се справите със ситуацията:

 

1. Дамите, които не са свикнали с обувките на висок ток е добре да си носят удобни обувки за вечерта, в която ще се лудее и танцува в дискотеката. Нали не искаш да прекараш  един от най-важните моменти в живота ти, седейки с болки в краката? 

 

2. Носете си допълнителен чифт чорапи. Те са малки и винаги можете да ги поберете в чантичката си, ще ви спасят, тъй като в еуфорията по невнимание може лесно да си пуснете някоя бримка и да се ядосвате цяла вечер!

 

3. Няколко безопасни игли също биха ви свършили добра работа. Случва се да си закачите роклята, полата или да скъсате цип. Нормално е, не сме свикнали да ходим с дълги официални рокли на дискотека или пък се случва в бързината да разпориш някой цип. Няма нужда от паника, една - две безопасни игли могат да прикрият случилото се!

 

4. Носете си огледалце в чантата! Все пак е добре да се оглеждате от време на време, тъй като  често се случва да ви се размаже грима, а понеже снимането е неизбежно, едва ли ще ви е особено приятно така да излезнете и на снимките!

 

 

 

 





{START_COUNTER}